Saga L'amor més enllà del temps de Kerstin Gier!!

TRIOLOGIA DEL MES: SAGA L'AMOR MÉS ENLLÀ DEL TEMPS de Kerstin Gier!

 

1. ROIG ROBÍ 

Data de publicació: 2010
Nº pàgines: 225
Sinopsis: De vegades és una bona creu pertànyer a una família amb tants misteris! O almenys això és el que creu la Gwendolyn, fins que un dia, sense saber com, es troba enmig del Londres del penúltim tombant de segle. I llavors descobreix que ella és precisament el misteri més gran de tota la seva família. La Gwen anirà amb peus de plom per a acostumar-se a la seva nova condició de viatgera del temps, però s’adonarà, massa tard, que enamorrar-se a cavall entre dues èpoques pot complicar-li la vida de mala manera!

Trepidant, divertida, intrigant: en Gideon i la Gwen travessen, amb el seu amor, totes les fronteres del temps!


 

2. BLAU SAFIR


Data de publicació: 2011
Nº pàgines: 391
Sinopsis: Anar-se'n al passat quan t'acabes d'enamorar potser no és una bona idea. Això és el que pensa la Gwendolyn, de 16 anys, que acaba de descobrir que pot viatjar en el temps. Al capdavall, en Gideon i ella tenen molts altres problemes. Per exemple, salvar el món. O aprendre a ballar el minuet (cap de les dues coses no és gens senzilla!). Quan en Gideon, a més, comença a comportar-se de manera enigmàtica, la Gwendolyn té clar que ha de dominar definitivament les seves hormones. Si no, no en resultarà res, d'aquest amor més enllà del temps!

 

3. VERD MARAGDA

Data publicació: 13 d'octubre 2011
Nº pàgines: 496
Sinopsis: Què fas quan et trenquen el cor? Telefonar a la teva millor amiga, menjar xocolata i donar voltes a la teva desgràcia durant setmanes. El mal és que la Gwendolyn, una viatgera en el temps a contracor, necessita les energies per a coses ben diferents: per exemple, per sobreviure. El comte de Saint Germain, un home enigmàtic, ha teixit fils en el passat que han esdevingut una xarxa perillosa en el present. Per seguir el rastre del secret, la Gwendolyn i en Gideon, amb o sense mals d'amor, no solament hauran de ballar junts un minuet en un ball vertiginós del segle XVII, sinó que aniran d'aventura en aventura a través de totes les èpoques.

FITXA DE L'AUTORA

 
BIOGRAFIA DE KERSTIN GIER: va néixer a Bergisch, Alemanya, el 1966. És llicenciada en pedagogia. El seu primer llibre, "Hombres y otras catástrofes", publicat l'any 1995 es va convertir en un èxit de vendes alemanyes i de seguida va ser portat a la gran pantalla. A Espanya ha publicat diferents llibres, com ara "Perdida con las mates, loca por tus besos"(2009). Premiada amb el DeLIA (millor novel·la d'amor en llengua alemanya), Kerstin Gier viu amb el seu marit i el seu fill en un petit poble prop de la seva ciutat natal.



 



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada