LES FASES DE LA LLUNA I EL CABELL




Encara que alguns assegurin que és un mite, les fases de la lluna no només influeixen sobre les marees, sinó que també exerceixen el seu efecte sobre el nostre organisme,  i el cabell no s'escapa del seu influx.

Tal és així que les fases de la lluna et poden indicar quan tallar-te el cabell d'acord a quin sigui el teu objectiu:

  • SI VOLS QUE ELS CABELLS ET CREIXIN RÀPID és convenient que te'ls tallis el dia en què la lluna entra en quart creixent, preferentment en hores de la tarda, entre el migdia i les 18:00 hores.



  • SI VOLS QUE ELS CABELLS ET CREIXIN FORTS I SALUDABLES és convenient que te'ls tallis quan hi ha lluna plena, en hores del matí,  fins al migdia,  o a partir de les 18 hores.



  • MAI et tallis els cabells en lluna nova, ja que no afavoreix el seu creixement ni  la seva fortalesa. Tampoc en quart minvant, llevat que vulguis preservar el tall i que es mantingui per més temps, gràcies al lent creixement. Per això aquesta data és ideal per depilar-se, especialment, si ho fas en hores del matí fins al migdia.




1 comentari:

  1. Són molt interessants aquest tipus d'entrades! Sempre ens expliques coses que no sabíem ;) Continua així, m'encanta el blog!:D

    Primula
    (Cullereta de cafè | Els Jocs de la Fam)

    ResponElimina