PAPIROFLÈXIA: GRUES (OCELLS) DE PAPER PAS A PAS

En aquesta entrada us ensenyaré com fer una Grua de paper. Les Grues (Grullas en castellà), són uns ocells típics de Japó,  coneguts com a "ocells de la felicitat i del bon averany". 


PASSOS A SEGUIR: 1. Agafar un quadrat de paper i doblegar-lo diagonalment formant una X 2. Girar el paper i doblegar-lo vertical i horitzontalment formant el símbol + 


  3. Utilitzant les marques fetes prèviament en el paper, doblegar les puntes com es mostra a continuació:4. Doblegar els costats laterals cap al centre, marcar i desdoblegar.


   5. Doblegar la punta superior cap avall, marcar i desdoblegar


  6. Agafar la punta inferior i portar-la fins a dalt formant un diamant. Marcar els plecs.


  7. Girar la figura i realitzar els passos 4, 5 i 6 en aquest altre costat


  8. Doblegar les puntes laterals cap al centre


  9. Girar la figura i repetir el pas 8


 10. Doblegar les dues puntes inferiors cap amunt. Marcar el plec i desdoblegar. 


11. Utilitza la marca per doblegar les puntes cap a dins, formant el coll i la cua de l'ocell.


12. Doblega un dels "triangles llargs" per formar el cap, i llavors doblega les puntes superiors (els triangles més grans) per formar les ales. I LLEST!! Per si no ho acabes d'entendre, et deixo un vídeo on s'explica més detalladament. 


Ja sé que sembla molt complicat, però un cop  t'hi poses és facilíssim!! Llavors en pots fer moltes de diferents colors, i si les penjes al sostre queda molt bé!!Què us sembla aquest tipus d'entrada? Comenteu!

1 comentari:

  1. M'encanta! A mi la papiroflèxia m'agrada molt, així que si fas més entrades d'aquest estil, t'estaré molt agraïda! :-*

    ResponElimina