Les curiositats més curioses [2a part]


1.  Una libèl·lula viu aproximadament 24 hores .2.Cada 45 segons s'incendia una casa dels Estats Units .3. Les dents humans són gairebé tant dures com pedres .4.   Durant tota la vida una persona menja al voltant de 60.000 lliures de
menjar, que és equivalent al pes de 6 elefants .
5. Així com les empremtes digitals , la impressió de la llengua és diferent en cada persona .6.  Reciclar un gerra de vidre estalvia prou energia com per veure la televisió durant 3 hores .


7.  Des de l'any 1600 , s'han extingit 109 espècies i subespècies d'ocells .8. A Tòquio venen perruquins per a gossos .9. Baby Ruth es posava una col sota de la gorra per mantenir-se  fresc .                   10. Les dues ratlles = que indiquen igualtat les va començar a utilitzar el matemàtic anglès Robert                 Recorde fa més de quatre-cents anys . En un dels seus llibres explica que va triar aquest signe perquè " dues coses no poden ser més iguals que dues rectes paral · leles " .

11.  L'aspirina és el fàrmac més consumit al món


       12.   Els Simpson es van idear en 15 minuts mentre Matt Groening s’esperava al rebedor d'una oficina . Homer i Margaret són els noms dels pares de Matt Groening , els seus fills es diuen Homer i Abe . Els seus germans es diuen Mark , Patty , Lisa i Maggie .
13.   Adolf Hitler pintava targetes en aquarel·la per vendre-les als turistes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada