La veritable història de Hello Kitty



El diable va tenir res a veure, amb la creació d'aquesta encantadora gateta?



La història que hi ha darrere la creació de la Hello Kitty, ha fet córrer rius de tinta fins al punt d'esdevenir una de les més esteses llegendes urbanes.
 

 
La llegenda urbana, explica que en els anys 70 hi havia una nena de 14 anys que estava en fase terminal de càncer de boca. Els metges ja havien arrencat totes les esperances de la família en relació a la cura de la nena, així que la mare de la nena, Ikaka Shimizu, desesperada, va acudir a totes les esglésies, però al no obtenir resultat es va iniciar en l'ocultisme (clica sobre el nom per saber què és) i satanisme, per al final, fer un pacte amb el diable.
Ikaka, va presentar la seva filla al diable perquè la guarís, i li va fer una promesa. Aquesta promesa, consistia en fabricar una marca q
ue fos famosa a tot el món. El diable va complir la seva part i la mare també. Va crear a Hello Kitty.
 
La paraula hello en anglès significa hola, i la paraula kitty d'origen xinès significa dimoni, llavors Hello Kitty significaria. "Hola Dimoni".
 
  Hello Kitty no té boca a causa del cas de càncer a la boca de la filla de la seva dissenyadora.



Aquesta és la història del tan curiós personatge. No està documentada, per això, entra en la categoria de llegenda urbana. El que si és cert, és l'escassetat de dades sobre la biografia de la dissenyadora i la seva estranya desaparició de l'empresa un any després. Una altra dada és que diversos satànics porten tatuat a Kitty a la pell i fins i tot circulen videos de misses negres amb la imatge de la gateta que alguns anomenen "la filla del dimoni":

 Ajudada pel dimoni o no, el cert és que el seu èxit és imparable i com a curiositat, el personatge s'ha usat també en altres circumstàncies que no tenen res a veure amb el món infantil:
 


El 1999, a Hong Kong, va tenir lloc un brutal assassinat que passaria a cridar-se el Hello Kitty Murder. El popular nom del cas deriva del fet que els assassins van ocultar el cap de la víctima en una nina de Hello Kitty després d'haver decapitat.
 
 
 A l'agost de 2007, els policies tailandesos que havien comès petites infraccions com arribar tard o aparcar en zones indegudes van ser obligats a portar braçalets d'Hello Kitty durant diversos dies com a càstig.

També en aquest mateix any, va ser detingut un famós narcotraficant colombià, que a part de tenir una important col·lecció d'objectes i peces de la gateta, utilitzava la imatge de la marca japonesa per enviar missatges codificats als seus contactes a través del seu correu electrònic.
 






El 2008, es va inaugurar una maternitat en Yuanlin, Taiwan, amb la temàtica de Hello Kitty i l'esperança que el popular personatge ajudés a rebaixar l'estrès del part. Hello Kitty apareix en les mantes, la decoració de les habitacions, la roba de llit, les cobertes dels certificats de naixement i els uniformes de les infermeres.
 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada