LES APLICACIONS MÉS TONTES

1. LIGHTER FREE

Amb aquesta aplicació obtens un encenedor de gas a la pantalla del teu Android i d'aquesta manera creuràs que  "suposadament"  tens un encenedor de veritat perquè la flama es va movent d'acord a la posició actual del mòbil.


2. ADVANCED LIE DETECTOR


Advanced Lie Detector detecta l'estrès en la veu de l'altra persona i et dirà si t'estan mentint o no.

Cómo saber si alguién te miente


3. SHAKE CHARGER

T'estàs quedant sense bateria al mòbil i no tens on carregar-lo? Llavors no et preocupis perquè per això existeix aquesta aplicació! Només n'hi ha prou amb agitar el telèfon diverses vegades i la càrrega començarà automàticament gràcies a l'energia cinètica que es transferirà al mòbil mentre s'agita. 





4. MELON METER

Alguna vegada has obert una síndria abans que estigués madura? No tothom és capaç de saber-ho veient només el seu aspecte exterior, però no et preocupis. Tu no domines aquest art, però el teu smartphone si: aquesta app et permetrà saber si la síndria està madura abans d'obrir-la (o comprar-la). El seu funcionament és senzill: només cal obrir l'app, posar el telèfon sobre la síndria i donar-li uns copets amb els artells. El so que faci ajudarà a l'app a saber si la síndria està llesta per ser consumida. Fantàstic, oi? Disponible només per a iOS. 

5. BUBBLE SNAP

Per a moltes persones rebentar les petites bombolles del plàstic d'embalatge, és una activitat relaxant, entretinguda i fins i tot divertida. Gràcies a aquesta aplicació ara hi ha una forma virtual de fer-ho. 
Bubble Snap permet als usuaris passar hores fent aquesta activitat, on es poden establir competències amb gent de tot el món per descobrir qui és el més ràpid en explotar aquestes peculiars bombolles.


6. MOOD SCANNER.

Amb només posar l'empremta dactilar de l'usuari sobre la pantalla del telèfon, aquesta aplicació presumeix de ser capaç de conèixer i donar algunes pistes sobre l'estat d'ànim de la persona en qüestió. 
Mitjançant diversos paràmetres, Mood Scanner pot definir entre més de 80 estats d'ànim diferents  i expressar-lo a través d'emoticones.



7.BLOWER REAL AIR

Blower Reial Air és una divertida aplicació per al teu iOS amb la qual podràs apagar les espelmes del pastís d'aniversari d'una manera diferent. Quan ho executes, Blower Reial Air emet un sorollós so pels parlants que expulsa un aire capaç d'apagar les espelmes  o potser refrescar una mica.


8. UGLY METER

Per a aquelles persones que es creuen molt guapos però no ho són. L'aplicació ens permet analitzar la cara d'una persona per mitjà d'una foto i donar-li qualificació de l'1 al 10


9. HANGTIME

Si t'agraden les emocions fortes i vols saber el temps que triga el teu telèfon en baixar de l'aire al ser llençat, aquesta és la teva aplicació. 


10. HOLD THE BUTTON

Hold the Button té tot el que una app inservible necessita per qualificar-se com a tal, i molt més . En realitat, és la forma més eficaç de desaprofitar la teva vida. L'app t'ofereix un lloc a la pantalla en forma d'empremta digital i et convida a pressionar-la amb el dit i estar-t'hi tant de temps com puguis . Això és tot . Quant visitis el rànquing online et donaràs compte que sempre hi ha gent amb més ganes de fer el tonto que tu i els temps màxims són tan increïbles com esgarrifosos, estant el rècord mundial en 14 hores i mitja . Hold the Button és gratuït , de manera que perdràs el teu temps però almenys no els teus diners . 
L'app està disponible en la iTunes Store 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada