CURIOSITATS DE LA PASQUA


- L'ou de Pasqua no és un invent actual. Els romans, egipcis i perses ja el tenien. Creien que era un símbol de la vida.

- La paraula "Pasqua" deriva de l'hebreu Phase, que significa pas, trànsit: "el Pas del Senyor"

- A Roma, antigament,  les dones embarassades carregaven amb un ou perquè es creia que amb ell podrien conèixer el sexe del nen en néixer .

- A Alemanya els ous de Pasqua són de color vermell i estan reservats pels aniciants i pels nens .

- Explica la tradició que el mític Conill de Pasqua es va originar a partir de l'ocurrència d'una dona . Segons la història, una dona pintava ous per als seus fills durant la Pasqua i els amagava en nius d'ocells . En una d'aquestes vegades, els nens van trobar aquests ous, i un conill va saltar del niu. Els petits, amb la innocència de l'edat, van creure que aquest simpàtic animal havia proporcionat els ous de Pasqua .

FELIÇ PASQUA!

If you love to doodle and draw, this simple Easter egg idea is just for you! All you'll need are a few hard-cooked eggs, a permanent marker, and a lot of creativity: http://www.bhg.com/holidays/easter/eggs/pretty-no-dye-easter-eggs/?socsrc=bhgpin032914doodledeggs&page=9Stamped Book Page Easter EggsJapanese-style washi tape comes in a huge variety of bright hues and patterns. Cut it into geometric shapes before sticking it to the shells of your Easter eggs: http://www.bhg.com/holidays/easter/eggs/pretty-no-dye-easter-eggs/?socsrc=bhgpin032114washitapeeastereggs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada