La veritable història de Phineas & Ferb

De segur que molts de vosaltres heu vist algun cop "Phineas & Ferb", uns dibuixos passats per Disney Channel. Doncs el que molts no sabeu, és el macabre origen d'aquesta història que per molts nens és un innocent programa infantil...

Doncs veureu....

La història diu, que per allà l'any 1993, en un desconegut poble anomenat Iultin (Rússia), en una humil casa, viva juntament amb la seva família, una nena anomenada Cadace Flynn, la qual va tenir una infància plena de transtorns. Quan Candace era una nena i els seus pares es van divorciar, va quedar-se amb la seva mare, la que mai li va prestar atenció. Al néixer el seu germà Phineas, qui patia
hiperactivitat i el seu mig-germà Ferb, que va néixer amb un sever cas de retraç mental, el qual li impedia entre altres coses parlar, les coses van anar encara pitjor. Candace va desenvolupar una imaginació fora de límits, que tenia a veure amb els seus germans i les seves "aventures".

Durant tots els dies, Candace, li explicava a la seva mare "les increïbles" coses que els seus germans havien realitzat durant la seva absència. Avorrida d'aquesta situació, la seva mare va acudir a un especialista, el psiquiatre Heinz Doofenshmirtz, el qual va diagnosticar a Candance esquizofrènia severa, per a això li va prescriure medicina d'alt potencial. Com a conseqüència d'aquests medicaments, la situació de Candace va empitjorar. Es tractava de drogues psiquiàtriques que tenien com a fi calmar els impulsos de Candace, però que al seu torn com a efecte col·lateral la va portar a una creixent addicció, la qual la va introduir a provar amb drogues més fortes cada vegada.

Candace, cansada de que ningú es creiés les seves històries sobre els seus germans, va decidir escriure un diari en el què va escriure cada una de les aventures dels seus germans, explicades amb detall.


Als seus 14 anys, Candace Flynn era una consumidora activa de LSD (dietilamida de l'àcid d-lisèrgic) ,  el qual va produir un al augment en la seva distorsionada apreciació de la realitat.

A l'any 2007 (als 14 anys), Candace Flynn , va ser trobada morta a la seva habitació juntament amb una nota suïcida escrita a la última pàgina del seu diari. Segons els metges, Candace va morir d'una sobredosi intencionada de varies drogues.

A finals de l'any 2007, la pertorbada mare de Candace, va decidir vendre aquesta hisòria. Disney Channel va mostrar interés a comprar-la, i a l'1 de febrer de 2008, va estrenar mundialment una distorsionada i millorada història anomenada "Phineas & Ferb".
 
 
FONT: laverdaderahistoria
TRADUCCIÓ: onlyalittleworld










 

4 comentaris:

  1. No tenia ni idea d'on venia la història de la sèrie! :O Pobra Candace...

    ResponElimina
  2. alaaa* pobrissonaaa! no m'ho esperava! m'he quedat :O
    al.lusinatt:$

    ResponElimina
  3. Uoooo hem viscut tota la vida enganyats! Es una mica trist que disney channel distorsioni tant la realitat que al final pugi semblar divertit el que li passava a la Candace.

    ResponElimina
  4. Que fort, déu meu, com m'he quedat.

    ResponElimina