Els 10 trucs ocults de Google

Fins i tot Google, la companyia amb el cercador més famós del món, té sentit de l'humor i ens regala algunes bromes.

1.  GOOGLE GRAVITY

 
Los 10 trucos ocultos en Google
 
Vols tenir un Google flotant que desafia la gravetat? Doncs amb Google Gravity ja pots provar-ho. Activa'l i veuràs com tots els botons, cuadrats, fotos, resultats... baixen amb el pes de la gravetat.
 
Però això no és tot, a més a més, pots arrosegar-los i deixar-los anar per veure com reboten i xoquen entre ells. També pots fer cerques i veure com són els resutats...
 
Pots activar Google Gravity des de Google, escrivint "Google Gravity" i fent clic a "Voy a tener suerte", o directament des del lloc oficial ( per anar-hi clica aquí


 

2. BARREL ROLL

 
 
 
Per activar aquesta aplicació, has d'escriure al buscador de Google: "Do a Barrel Roll" i veuràs com tot es mou. També funciona si escrivim "Z or R twice". (Funciona més amb el navegador Firefox o el Google Chrome)


 
 

3. ASKEW

 
Tens que introduir la paraula "Askew" al navegador, i la pantalla et quedarà torta (a la foto no es veu gaire bé).
 
 
 
 
 

4. Chuck Norris.

 




Fa un temps, la cerca del nom Chuck Norris,  l'estrella de Walker Texas Ranger,  de "Voy a tener Suerte", ens deia:

 'Google no puede busca a Chuck Norris porque no sabe donde encontrarle, él te encuentra a ti...'
 
 
Ara ja no funciona.
 


 

 5. ASCII Art.


 Igual que el truc de dalt (Chuck Norris), aquest truc ara tampoc funciona.
 
Fa temps, quan escrivies "ASCII Art" al buscador, automàticament aquest canviava la font del "logo" a la tipografia que veus a la fotografia de dalt.

 

 
 

7.- MentalPlex.

 

 
Si busquem MentalPlex i cliquem el primer enllaç que apareix, Google ens porta a una curiosa i divertida pàgina, on un espiral no deixa de gira i ens intenta hipnotitzar.



 

8. NESSIE

Nessie llega a Google
El monstre del Llac Ness també és protagonista de una de les bromes de Google.
Si configurem la nostra pàgina d'inici de Google amb el tema de la platja, cal esperar fins a les 3:14 am perquè apareixi Nessie al nostre ordinador.


 
 

9. Flight simulator





 























Per fer més divertides les visites a Google Earth, la companyia va agregar un "Flight simulator", amb el que podràs volar per tot el planeta. Està amagat al nou Google Earth 4.2. Si no saps quins passos seguir per trobar-lo, pots visitar aquesta web, que ho explica molt bé: http://www.neoteo.com/google-earth-flight-simulator-un-simulador-de




10. NINJA

 
Al Google Reader, apareix un ninja si cliquem les tecles de direcció (fletxes) i les tecles de les lletres A i B en aquest ordre:
 
amunt, amunt, avall, avall, esquerra, dreta, esquerra, dreta, B, A

1 comentari: